Kontaktirajte nas: (381) 60 4132140

    

Ako ste već registrovani, prijavite se ovde

Detalji isporuke
Isto kao plaćanje
Dodaj/Uredi detalje isporuke
Ime
Cena
Količina
Ukupno
 
Ukupna cena proizvoda
 
Ukupna cena proizvoda
 

Izabrana isporuka

Niste izabrali način isporuke
Morate prvo da unesete svoje podatke za plaćanje/isporuku kako bi vam bile predstavljene dostupne opcije isporuke za vašu zemlju
 
Ukupno:
0,00 din.
Napomene i posebni zahtevi
Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Opšti uslovi prodaje

Cene plaćanja

Sve cene proizvoda na sajtu su izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om u iznosu od 20 %. U navedene cene nisu uračunati troškovi isporuke robe na adresu Kupca. Cene za proizvode su podložne promenama sve do trenutka dobijanja potvrde porudžbine.

Način plaćanja

Poručene proizvode iz asortimana naše prodavnice možete platiti pouzećem. Vašu porudžbinu plaćate u gotovini prilikom isporuke neposredno dostavljaču.

Poručivanje i zaključivanje ugovora

Poručivanje robe se vrši putem sajta. Kako bi kupovina bila izvršena neophodno je da se Kupac prethodno registruje na zvaničnom sajtu Soleado doo - www.soleadohome.rs
Poručivanje robe na ovaj način moguće je samo za punoletna lica.

Robu mogu poručivati fizička i pravna lica sa mestom isporuke na teritoriji Republike Srbije.

Molimo Vas da imate u vidu činjenicu da se boje proizvoda prikazanih na ekranu mogu razlikovati od stvarnog izgleda proizvoda

Online registracija kupca

Kupac registracijom potvrđuje sledeće:

da je u potpunosti upoznat i da prihvata Uslove kupovine i odrebe ugovora o prodaji
tačnost i potpunost u obrascu navedenih podataka
da daje izričitu saglasnost da Soleado doo može vršiti obradu podataka o ličnosti. Detaljnije možete pogledati u delu Politika privatnosti.

Način, uslovi i rokovi isporuke

Prodavac je u obavezi da obezbedi isporuku kupljene robe. Da bi se izvršila isporuka Kupac je prethodno u obavezi da izabere jedan od načina plaćanja i ukoliko plaća preko računa uplati celokupnu vrednost kupljene robe.

Prodavac zadržava pravo pozivanja Kupca radi provere podataka iz porudžbenice. U slučaju sumnje u tačnost navedenih podataka ili u slučaju da podatke nije moguće proveriti Soleado doo zadržava pravo otkazivanja narudžbenice o čemu će Kupac biti obavešten putem e-maila koji je naveo prilikom registracije.

Soleado doo je u obavezi da kupljenu robu isporuči najkasnije u roku od 5 radnih dana od momenta izvršene uplate, odnosno od potvrđivanja porudžbine za slučaj plaćanja pouzećem, od strane Kupca. U slučaju da isporuka robe nije moguća, krivicom Kupca, Prodavac ima pravo da Kupcu naplati realne troškove prilikom ponovljene isporuke robe. Kao dokaz da je isporuka pokušana Kurirska služba će dostaviti potvrdu koja obavezno sadrži tačno vreme i ime i preizme lica koje je pokušalo dostavu robe. Smatra se da isporuka nije realizovana krivicom Kupca ukoliko je pokušana najmanje dva puta od strane Kurirske službe.

Prilikom isporuke robe Kurirska služba je u obavezi da Kupcu dostavi fiskalni račun i prateću dokumentaciju na kojoj će Kupac potvrditi da mu je roba isporučena.

Prilikom preuzimanja robe Kupac je u obavezi da prekontroliše sadržaj paketa, jer se naknadne reklamacije, u pogledu količine i oštećenja paketa, neće uvažavati.

Saobraznost robe i reklamacije

Ukoliko se konstatuje da je isporučena roba oštećena, nekompletna ili da nije u funkcionalnom stanju, tj. da nije saobrazna ugovoru Kupac ima pravo na reklamaciju iste. Prijava reklamacije se može izvršiti na sajtu putem email-a: office@soleadohome.rs ili telefonom +381 60 4132140

Saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano dokumentacijom koja se nalazi uz svaki artikal.

Pravo na odustajanje od ugovora

Prava i obaveze kupca i prodavca

Kupac ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova vraćanja robe Prodavcu.

Kupac je dužan da vrati robu Prodavcu ili licu ovlašćenom od strane Prodavca, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak.
Kupac je u tom slučaju dužan da Prodavcu pošalje obrazac za odustanak na e-mail adresu: office@soleadohome.rs ili poštom na adresu Soleado doo, Stevice Jovanovića 24, 26101 Pančevo. Obrazac za odustanak može biti samostalno formulisan ili se može preuzeti obrazac Prodavca na sajtu www.soleadohome.rs . Izjava o jednostranom raskidu odnosno opozivu kupovine proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata Prodavcu.

Prodavac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Soleado doo

Soleado Home Info

 

  Dimitrija Tucovića 66, Pančevo, Srbija

  office@soleadohome.rs

  +381 13 401397

  +381 60 4132140

Shop Info

 

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om. Soleado DOO ulaže napore da svi artikli prikazani u prodavnici budu ispravno prikazani uključujući nazive, fotografije i cene. Može se desiti da iz tehničkih razloga dodje do određenih odstupanja i iz tog razloga nismo u mogućnosti da Vam garantujemo da su svi podaci u celosti ispravni.

Za informacije o pošiljci , eventualne probleme pri isporuci možete nas pozvati na:

+381 13 401 397

+381 60 4132140

ponedeljak - petak 9-20h